Tietoja sivustosta

Tämä sivusto on toteutettu alunperin omaan käyttöön, koska tarvitsin kattavan listan pääkaupunkiseudulla olevista juhlatiloista häiden järjestämistä varten, enkä sellaista löytänyt valmiina. Listalle olen ensisijaisesti syöttänyt Fuksiaisenpunaisia häähaaveita -blogissa julkaistun listan pääkaupunkiseudun juhlatiloista. Samalla kun syöttelin listassa listattuja paikkoja yritin etsiä yritysten sivuilta perustietoja.

Vertailtavuus

Sivuston hyödyllisyys syntyy tietojen vertailtavuudesta ja koska pääosan juhlatilojen tarjoajista tarjoaa tilojaan usealla eri hinnalla on hinnan perusteeksi valittu kesälauantai illasta puoleenyöhön. Kesälauantai on siitä hyvä vertailukohta, että tällöin kysyntä on suurimmillaan ja hintaa ei voi viilata alaspäin vain saadakseen tälle sivustolle halvemman hinnan näkyviin. Osassa tiloista on pakko käyttää määriteltyä pitopalvelua, tällöin tilavuokraa ei välttämättä peritä lainkaan, koska tilavuokra on mukana ruokailijakohtaisessa hinnassa.

Vastuuvapauslauseke

Kaikki sivustolla julkaistut tiedot on kerätty erinnäisistä lähteistä, yleensä juhlapaikkojen nettisivuilta. Osa tiedoista on yritysten lähettämistä tarjouksista, koska monet paikat eivät pidä hinnastoa helposti saatavilla netissä. Päivitettyjä tietoja pystyy kuka tahansa lähettämään, enkä itse pysty niitä sitovasti tarkistamaan, joten tiedot eivät välttämättä ole aina ajantasalla tai oikein. Sivuston tekijänä en ota minkäänlaista vastuuta sivuston vaikutuksista liiketoiminnalle virheellisten tietojen (tai "epäreilun" vertailtavuuden) takia, jokainen voi kuitenkin lähettää paremmat tiedot itse palveluun.